HISTORIA

 
 
imatge21_177 (1).jpg

1877

La Historia de la Carnisseria Planet comenca a Lloret de Mar a finals del segle XIX, i evoluciona fins a l’actualitat. Les dues primeres generacions treballaven amb metodes tradicionals de l’epoca i molt similars d’aquells que es podien trobar a tots els pobles de la costa catalana. Haurien de passar quasi 80 anys fins a arribar a la primera gran evolucio del negoci familiar.


imatge22_177.jpg

1953

Després d'un intens aprenentatge a la ciutat de Colonia, a Alemanya, Joan Planet va obrir l'establiment actual al Carrer Sant Pere. La filosofia de la botiga va ser l'especialització en embotits Alemanys, amb més de 30 productes tradicionals, sense oblidar en cap moment els productes típics de Catalunya.

Aquesta especialització, sumat a la gran qualitat dels productes, l'elaboració diària, la innovació i la delicadesa en el treball, va esdevenir la diferenciació amb la resta de carnisseries. Tal esforç s'ha vist recompensat amb els anys, obtenint fins i tot premis i trofeus en competicions alemanyes - com el distintiu a Millor Embotit de Fetge el 1987 i 1989 a Mannheim.

La tradicio familiar va seguir creixent i evolucionant amb Toni Planet liderant la quarta generació, estudiant durant la seva juventut a Alemanya i viatjant cada any a les fires carniques més importants del pais germà.


IMG_8775.jpg

2011

La botiga del Carrer Sant Pere, 2 de Lloret de Mar, després de quasi 25 anys de l'ultima reforma, reb una merescuda renovacio. La dedicació a la qualitat del producte i el constant esforc per aconseguir l’excelencia tant en producte com servei posicionen la Carnisseria Planet com un referent del pais.


2015

Amb la intencio d’acostar-vos els nostres productes, obrim una nova etapa amb el nostre Food Truck. Ens especialitzem en events privats, noces, i tambe asistim events on no s’hi pot faltar com el Dulceweekend, el Polo de Barcelona, Acústica Figueres entre d’altres.

Screen Shot 2018-11-03 at 7.31.00 PM.png